Bart Houlleberghs studeerde Aerospace Engineering aan de Technische Universiteit Delft en startte, als co-founder, direct na het behalen van zijn Master of Science (Msc) met een aantal studiegenoten Type22, het bedrijf achter de self-service afgiftepunten voor ruimbagage op luchthavens wereldwijd.

Bart was als commercieel directeur van Type22 verantwoordelijk voor de internationale marketing- en salesstrategie van Type22. Zijn expertise en interesse concentreert zich op de volgende vragen bij het ondersteunen van de portfoliobedrijven van TIIN: Waar staat je onderneming voor? Hoe goed begrijp je je klant en de markt? Hoe ga je jezelf als jonge onderneming positief en met durf onderscheiden? Wat is je sales focus en executieplan? Op welke manieren ga je je sales internationaal schalen? Heb je het juiste team en de middelen om je commerciële plannen waar te maken?

Type22 was een portfoliobedrijf van één van de fondsen van TIIN Capital, dat een succesvolle exit kende. In 2019 is Bart gestart bij TIIN Capital als partner Early Stage van het Dutch Security TechFund. Hij richt zich met name op het scouten, beoordelen en begeleiden van de startups.

<< terug naar team-overzicht