eventsevent TIIN Capital nlgroeit

Met als thema  ‘Boost the Growth!’ vindt 5 oktober a.s. om 17.00 uur een bijeenkomst plaats in Spant! te Bussum. Dit event wordt je aangeboden door nlgroeit (www.nlgroeit.nl) en TIIN Capital. De toegang inclusief diner is gratis en wordt om 21.00 uur afgesloten.

 

Tijdens deze bijeenkomst zullen de geheimen achter het succes van de snelst groeiende bedrijven van Nederland met je worden gedeeld. Dit is een unieke kans om een aantal top groei-ondernemers het hemd van het lijf te vragen, waaronder zakenvrouw van het jaar, Elske Doets.  Groei-ondernemers die in ’t Gooi werken of daar woonachtig zijn, dan wel ondernemers die contacten hebben met TIIN Capital als investeerder in groei zijn hiervoor uitgenodigd of kunnen zich aanmelden door hier te klikken.

 

Boost the Growth! is volledig gericht  op de ontwikkeling van de groeiskills van ambitieuze ondernemers (met een omzet van minimaal € 1 miljoen). Je zit aan tafel met ervaren ondernemers, collega groeiondernemers en experts om met elkaar kennis, ervaring en netwerk te delen.

 

Na ontvangst en een Key-note over de groeiformule samen met zakenvrouw van het jaar Elske Doets ga je aan tafel met mede groeiondernemers en top groeiondernemers uit het netwerk van nlgroeit. Vervolgens kan je groei-experts ontmoeten die je kunnen helpen met het ontwikkelen van je vaardigheden.

 

Ben je erbij?

Benieuwd naar de groeiformule van topondernemers en wil je je netwerk en kennis uitbreiden? Kom naar Boost the Growth! op donderdag 5 oktober a.s. en laat je inspireren! Schrijf je hier in. Je treft daar ook het volledige programma aan.

 

Er is een limiet op de beschikbare stoelen, dus wacht vooral niet te lang met je aan te melden.