Exit L&M tombstone
Met groot genoegen informeren wij u dat wij, TIIN Next Phase Fund (een fonds dat wordt beheerd door TIIN Capital), deze week al haar aandelen in Life & Mobility heeft verkocht. De nieuwe aandeelhouders zijn Synergia Capital Fund en twee managers van Life & Mobility. De beide statutair directeuren blijven betrokken als aandeelhouder.

De verkoop volgt zes jaren na de management buy-out, waarbij het fonds als nieuwe private equity partij was toegetreden. De afgelopen jaren heeft de onderneming een forse groei doorgemaakt en zijn via overnames enkele onderdelen toegevoegd aan het bedrijf. Life & Mobility heeft vestigingen in Nederland en België, is actief in West-Europa en heeft met ca. 110 medewerkers een jaaromzet van ruim € 30 miljoen. Door toetreding van Synergia zijn de voorwaarden gecreëerd voor een versnelde groei naar de positie van een prominente Europese speler.

Life & Mobility is een Nederlandse zelfscheppende en innoverende fabrikant van rolstoelen en scootmobielen. Alle activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven. Dit doet Life & Mobility door specifiek op de klantbehoefte afgestemde mobiliteits- en positioneringsoplossingen aan te bieden.

In het derde kwartaal start TIIN Capital met haar nieuwe fonds; ‘TIIN Entrepreneurial Growth Fund’. Vanuit dit fonds zullen wij gaan investeren in innovatieve ondernemingen en entrepreneurs die wij ondersteunen bij het nemen van de volgende stap in het bestaan.