In mei 2016 heeft TIIN TechFund 2 de aandelen in Thysia Information Management (Thysia) overgedragen aan het management en oprichter van het bedrijf Kristian de Lange. Hiermee gaat Thysia de volgende fase in van groei en ontwikkeling van de onderneming.

De afgelopen jaren heeft Thysia zich kunnen ontwikkelen met de steun van TIIN Capital. Thysia helpt (middel)grote organisaties om digitaal samen te werken en processen te verbeteren. Thysia heeft focus op de sectoren Food & Healthcare. Centraal in de visie van het bedrijf staat het digitale frontoffice. Snel, flexibel en ‘toekomstvast’ innoveren vanuit één informatieplatform.

Naast het bestaande partnership met Microsoft, is Thysia een strategische samenwerking aangegaan met K2, wereldwijd leider op het gebied van Business Process Management en Apps. De groei in oplossingen en opdrachten hebben geleid tot de volgende fase in de ontwikkeling van het bedrijf.
Algemeen Directeur Kristian de Lange: “Na 4 jaar intensieve en plezierige samenwerking met TIIN Capital, is het een goed moment voor ons om de lange termijn strategie van de onderneming zelfstandig voort te zetten en onze onderscheidende kennis en oplossingen met onze partners verder uit te bouwen en in te zetten voor duurzame relaties met onze klanten en medewerkers”.